Публикувано от: Николай Колев | 22.03.2009

За жените удоволствое , а за мъжете мъчение (SHOPING)

На пазар

На пазар

Пазаруването  може да бъде лесно и бързо , но когато търсим нещо неопределено картинката става страшна , поне при мъжете. При жените е точно обратното , колкото повече търсят едно нещо , толкова повече им доставя удоволствие.  Те трябва да обиколят всяко едно кътче и да проверят всичко и след това си купуват най – хубавото независимо колко пари струва. Мъжете са склонни да обикалят когато знаят , че нещото , което търсят го има по – евтино. При жените , ако пазаруването е разходка с приятелки с приятен край , то при мъжете пазаруването е ходене по мъките с край , който мъжът е отегчен и уморен и дори нервен.

Мъжът мрази безцелното ходене на сам и на там , затова излиза отива до магазина и купува това , което му трябва , и се прибира. Жените пък се събират и тръгват да видят какво има по магазините , най предимно дрехи , и ако им хареса нещо го вземат , и този процес не свършва докато не мине деня. Не дай си боже , един мъж да тръгне на пазар с жена си. Той ще биде използван като роб. Подвижна закачалка и допълнителен бюджет за едно пазаруване , това е мъжа при женска компания в магазин.Жената може да е отегчена и от бездействие тя предприема шопинг терапия. Тогава портфейлите трябва да се крият. Кой знае колко невинни левчета ще изгорят.

И накрая да определя какво не трябва да прави един мъж , когато жена му е настроена на вълна , купувам. Никога не ходи с нея на пазар. Никога не и давай излишни пари. И никога , ама никога не и казвай да харчи колкото си иска.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Категории

%d блогъра харесват това: