Публикувано от: Николай Колев | 22.07.2009

Алтернативното гориво – Водата

Алтернатовното гориво- Водата

Алтернатовното гориво- Водата

Сигурно сте чували за алтернативни източници на енергия ,които станаха известни от няколко години на сам. Те са скъпи ,но си избиват парите за няколко години. Най-често се монтират колектори на покривите на сградите ,като водата се топли чрез слънчевата енергия и така се спестява от ток. Също така и слънчеви батерии се слагат по покривите ,които образуват слънчевата енергия в ток ,който се съхранява в акумулатор ,чрез който се захранва някоя къща или апартамент. Ветрогенератори ,геотермични централи ,дори старите вецове могат да образуват от природната енергия електрическа.

Но алтернативно гориво ,заместващо нефта или газта няма ,а може би просто ние не сме информирани за него. Световната политика не позволява на алтернативните енергии да се развиват. От много години се чува само ,че има коли на ток и че водата може да се използва за гориво ,но това бавно и постепенно се разкрива. Вече в Корея има коли на вода ,а известни марки по цял свят правят коли-хибриди ,които се движат с ток и с дизел.

Нещото ,което не се знае е ,че българин е открил ,че водата е гориво. Илия Вълков е открил как водата може да гори и да задвижва кола  или каквото и да било ,също така водата може да се използва за много други неща. За гориво на горелки ,печки ,за лазер ,може да се използва и за много други неща. Най-важното не е че може да се използва водата за всичките тези работи а ,че това гориво е уникално икономично. Чрез 4 литра вода може да се измине 1600 километра с кола. Това откритие е доста рационално спрямо нашите технологии. Дъщерята на Илия Вълков каза в едно предаване по телевизията ,че една кола задвижваща се с вода струва 40 000 долара ,а ако някой инвеститор помогне на нея щяла да произвежда същата тази кола за 2 000 долара и всеки българин ще може да кара евтина кола с евтино гориво.

Аз не искам да изтъквам всичко това и да се забрави за 3 дни ,както става за всичко. Искам да се направи нещо в национално равнище. Първо да се патентова това откритие като българско ,а не някъде в Корея да се възползват от нашите технологии без да плаща за него. Държавата да финансира проекта и да се направят фабрики и да се произвежда ,защото всичко това ще ни изстреля в световната икономика. И сигурно пиша наивно и всичко ще се забрави отново ,но трябва да отстояваме ,и това ,което го пиша да е първата стъпка за активирането на някаква социална група ,която ще защитава поне един национален интерес.

Реклама

Отговори

 1. Maj i towa nyama da ima kasmet da prosperira! Pomislete samo za carete ot Lukojl i stoticite tem podobni! Kak biha pozwolili da im se izpl&znat miliardite pe4albi ot zawladenite teritorii – dokato izob6to ima neft i gaz – da zabrawim izob6to za drugite wazmozhnosti!! Mnogo trupowe 6te ima, ako uporstwame…
  L_Petrow

  P.P.: Sazhalyawam za latinicata, no s&m w period na instalaciya na Fedora 11 i o6te ne s&m se sprswil s wsi4ki rezhimi:-)

 2. Подкрепям всеки алтернативен и природосъобразен начин на добив на енергия и нямам предвид гореспоменатите нискоефективни слънчеви панели и вятърни мелници. Говоря за всички онези технологии които ги „крият под масата“ и биват обявени за „измишльотини“. Колкото повече се говори за алтернативна енергия, толкова по-бързо се приближаваме до нейново разкриване.

 3. Не им вярвайвате АЗ направих тази глупост
  вятърен генератор фотоволтаици на най реномираната фирма не чйнатаун
  инвертори най доброто
  акумолатори най добрите
  ЕФЕКТ ЗА ЕДНО ДОМАКИНСТВО НА МИНУС
  18 000 бг лева
  РЕЗУЛТАТА ПОД НУЛАТА
  И НАЙ ВАЖНОТО НЕ ИМ ПУКА НА МОШЕННИЦИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ТИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ И ПОСЛЕ ГОЛЯМ СЕКС
  НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ
  АКО НЯКОЙ ГО ИНТЕРИСУВА НЕЩО ПО ВЪПРОСА ДА ПИТА ЩЕ ОТГОВОРЯ

 4. От години предлагам нещо просто, ясно, проверено и евтино. Никой не иска да инвестира.

 5. Дайте факти и цифри,и смятам че за броени дни ще се съберат и пари и идеи , как да станат нещата на практика

 6. Николай, ако Джеймс Уат и братята Райт бяха със същия манталитет както семейство вълкови сега още щяхме да дърпаме дизгините на конски впрягове. А това което е измислил Г-н Вълков има значение САМО за него лично и за дъщера му НО НЕ И ЗА комшийте или роднините им да не говорим за нещо повече.

 7. VSI4KO TOVA E 4UDESNO,NO NEKA TEZI HORA DA VNIMAVAT ZA JIVOTA SI.AKO SE DADE GOLJAMA PUBLI4NOST,KATO NI6TO 6TE GI GRUMNAT.PRIMERI-MNOGO.KOMPANII,KATO ESSO,BP I T.N.NJAMAT INTERES OT TAKIVA OTKRITIJA !

 8. Замислете бе хора правят ви на луди аз съм на 52 г. за него Г-н Вълков слушам от може би приблизително 30г. не мога да бъда точен но са там че досега да са го дръпнали на екс със неговата технология

 9. Алтернативна енергия , всяко вещество което притежава въглеводороди има потенциална енергия.
  Това важи за нашата планета земя.Енергията нито се губи нито се създава, просто тя преминава от един вид във друг. Закон за запазване на енергията !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. Ами то от наистина много време се говори за г-н Вълков и неговото откритие….както пише ivan може и от 30 годиниа да е незнам точно……но замислете се ако наистина има толкова евтин и лесен начин за задвижване, какво ще стани с петролния бизнес….страшно много хора ще си изгубят бизнес за милиарди левове(еврота, долари и т.н. :)))….има един много готин документален филм….има го в Колибката….Who Killed The Electric Car се казва и който се интересува да го изгледа…..ще му светне за някои работи……м/ъ другото добра тема си подхванал г-н Колев…..но не забравяй, че живеем в капиталистическо общество, където парите, а не благополучието на хората, диктуват начина ни на живот!!!
  Айде приятен ден на всички 🙂

 11. Видях и автомобил и отоплителна печка с водно гориво…Това съвсем не го е измислил Илия Вълков, но не в това е въпроса.
  Този, при когото го видях преди няколко години не иска да го обявява, защото просто го е страх за живота му, както някои вече споменаха. Няма как и кой да допусне този пробив на СВЕТОВНИЯ пазар…Ще си го ползва кой както може, но тайно…

 12. to ne trqbva taino …moje ot usta na usta i taka 6te gi butnem kapitalistite mafiozi! .
  kolkoto pove4e glasnost – tolkova pove4e vsi4ki nie 6te jiveem po-dobre!
  hubavo 6te e za samata ni pollitika tehnologiite da sa s prioritet i da se vnedrqvat nezabavno!

 13. Не знам кой го е отрил първи ,но знам ,че е открито. Сигурно ще прозвучи наивно ,но ако отговорността за това откритие бъде прехвърлено на всички българи то тогава няма да има човек ,който да го е страх ,че могат да посегнат за живота му или роднините. Всичко ако стане публично достояние и държавата да се намеси в това ,колкото и противна да е в момента ,може и да си извлечем дивидентите от откритието. Лошото е ,че световната икономика не позволява ,защото много хора ще останат без работа ,а други ще фалират ,самите държави ще са на загуба.
  Все пак аз вярвам ,че може да се прибори тази порочна система ,както еколозите я преборват в момента. Както се знае нефта и газта ще се изчерпат до 30 -40 години и тогава тази информация няма да е толкова тайна от всички.Ще се използва на всякъде и никой няма да знае ,че е наше откритие и пак ще купуваме вносни коли за много пари.
  Все пак това да не стане ,зависи само от нас. Трябва да се постави въпроса на национално ниво и аз ще се опитам. Все пак не съм голям инвеститор ,че да мога да помогна на дъщерята на Илия Вълков ,но мога да се опитам да привлека. Защо не самите гиганти Шел или Лукойл да финансират такъв проект ,който е изгоден ама супер изгоден за тях…
  Много думи мога да пиша за това ,но с думи нищо не става. Ще се опитам да направя нещо ,но както знаете сам човек нищо не може да направи ,затова ще търся подкрепа от вас.

 14. Не зная кой, не зная как действува, не съм го виждал, но знам, че работи….
  Те това е истинската световна конспирация.
  Ние, българите сме на всеки милиметър – от Бермудския триъгълник, до Царичина дупка.

 15. Това не мога да го нарека конспирация. По скоро си е чисто управление на икономиката. Нещата се развиват бавно ,но да се надяваме ,че може да поускорим процеса 🙂 Гледам ,че хората се интересуват от това и се чудя един форум ли да направя специално за този проблем ,защото тука може да се коментира ,но не така както един специален форум за това.

 16. В коментар към публикацията ми „И ний сме дали…” http://vascont.wordpress.com/2009/03/11/i-nii-sme-dali/ мой приятел, който в момента е в Австралия, написа следното:
  Eisblock казва:
  12 март, 2009
  Драги Графе,
  в Даунъндър открих, че има още един забележителен българин. Той се казва Илия Вълков (Yull Brown). Създал е феноменалният генератор на негово име Brown. Приел е тези имена след бягството му от България, затвор в турция – когато Австралия го приема като политически беглец. Учи в политехниката в Сидни. Най-главното:
  – Както може би знаете, цивилизацията сега се опира на технологии на базата на разрушението – експлозия. Но има и друг вид – това са технологиите на базата на Имплозията. Брауновият генератор е такъв. Работи по много странен и “невъзможен” начин!
  Прочетете тук: http://www.newenergybg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=29&Itemid=2
  Поздрави Графе!

 17. Едно уточнение – не съм казала коли ,а генератори.

  Dessy

 18. Моля ,посетете моят сайт -www.yullbrown-bg.com

 19. Mislite li 4e Ban,nasa,ami rusnacite niamat idea


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Категории

%d блогъра харесват това: